Insurgent / Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία (2015)

Το Insurgent, το 2ο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Τριλογία της Απόκλισης» είναι βασισμένο στην στο αντίστοιχο βιβλίο-φαινόμενο που αποτελεί τη συνέχεια του αρχικού Divergent. Τα δυο βιβλία μαζί που έχουν καταφέρει να κατακτήσουν, με χαρακτηριστική ευκολία την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο επιτυχημένα best sellers των New York Times, έχουν πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα και συγκαταλέγονται φυσικά ανάμεσα στα πιο δημοφιλή e-books όλων των εποχών.
Η Τρίς Πράιορ καλείται πλέον να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς της δαίμονες και να συνεχίσει να μάχεται ενάντια στην ισχυρή συμμαχία που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή της. Απέναντι στους Τρις (Σειλίν Γούντλι) και Φορ (Τεό Τζέιμς) βρίσκεται και πάλι η αδίστακτη ηγέτης της Πολυμάθειας, Τζανίν (Κέιτ Ουίνσλετ), ενώ πλέον στο ρόλο της Τζοάνα της επικεφαλής της φατρίας των Ειρηνικών, συναντάμε την Οκτάβια Σπένσερ.
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σουέντκε
Ηθοποιοί: Σέιλιν Γούντλι, Τεό Τζέιμς, Κέιτ Ουίνσλετ, Οκτάβια Σπένσερ, Ναόμι Ουότς, Μάιλς Τέλερ, Ζόι Κράβιτζ, Τζέι Κόρτνι, Άνσελ Έλγκορτ
Δειτε επισης στην ιδια κατηγορια