How to Train Your Dragon 2 (2014)

To συναρπαστικό δεύτερο μέρος της τριλογίας “Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκος σας” μας γυρίζει πίσω στον φανταστικό κόσμο του Ψάρη και του Φαφούτη, πέντε χρόνια αφότου οι δυο τους έχουν ενώσει δράκους και Βίκινγκς στο νησί Μπερκ. 
Το βασικό θέμα της ιστορίας είναι η σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στον αδύναμο Ψάρη και σε ένα δράκο, το Φαφούτη και πως αυτή επηρεάζει το δεσμό ανάμεσα στους Βίκινγκς και τους δράκους. Από τη μία βρίσκονται οι σκληροί Βίκινγκς και από την αντίθετη πλευρά είναι ο Ψάρης που προσπαθεί να τους μοιάσει και να κάνει περήφανο τον πατέρα του. Ο αδέξιος όμως χαρακτήρας του δεν του το επιτρέπει… Ξαφνικά, θα γνωρίσει και θα γίνει φίλος με έναν άγριο δράκο, το Φαφούτη, και έτσι η παρουσία του στη φυλή του γίνεται πιο έντονη.
Ενώ η Άστριντ, ο Μύξαρχος και η υπόλοιπη συμμορία προκαλούν ο ένας τον άλλον σε αγώνες δράκων, που έχει γίνει το νέο αγαπημένο άθλημα του νησιού, το πλέον αχώριστο δίδυμο ανακαλύπτει νέους κόσμους και αχαρτογράφητους τόπους. Μέχρι τη στιγμή που μία από τις περιπέτειές τους θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη μιας μυστικής σπηλιάς πάγου, που στεγάζει εκατοντάδες νέους άγριους δράκους και τον μυστηριώδη Καβαλάρη των Δράκων.

Δειτε επισης στην ιδια κατηγορια