Iron Man Collection (2008-2013)

Iron Man  I (2008)


Ο Τόνυ Σταρκ, ένας εφευρέτης φτιάχνει μια ατσαλένια στολή εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα όπλα. Γίνεται ο πανίσχυρος Iron Man και κανείς δεν μπορεί να τον νικήσει.
Είδος Ταινίας:Δράση | Περιπέτεια | Sci-Fi
Πρεμιέρα:1η Μαΐου 2008 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Sergio Leone
Σενάριο:Mark Fergus
Ηθοποιοί: Robert Downey Jr., Terrence Howard, Jeff Bridges
Διάρκεια:126'
Iron Man (2008) on IMDb
7.9/10409,717 votes









Trailer
Προβολή

Iron Man II (2010)


Τώρα πια ο κόσμος γνωρίζει πως ο πολυεκατομμυριούχος εφευρέτης Τόνι Σταρκ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) είναι ο Iron Man, ο υπερ-ήρωας με την ιδιότυπη στολή. Παρόλη την πίεση της κυβέρνησης, του Τύπου και του κοινού να μοιραστεί την τεχνολογία του με τον στρατό, ο Τόνι είναι κάθετα αρνητικός στην προοπτική να αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από τη στολή του Iron Man, καθώς φοβάται πως αυτές οι πληροφορίες θα πέσουν σε λάθος χέρια. Ο Τόνι καλείται να δημιουργήσει νέες συμμαχίες, με την πιστή Πέπερ πάντοτε στο πλευρό του, για να αντιμετωπίσει νέους και πανίσχυρους εχθρούς.
Σκηνοθεσία: Jon Favreau
Συγγραφείς: Justin Theroux ,Stan Lee,Don Heck,Larry ,Jack Kirby
Ηθοποιοί:  Robert Downey Jr., Mickey Rourke and Gwyneth Paltrow
Είδη:  Δράση  | Περιπέτεια  | Sci-Fi
Διάρκεια: 124'



Trailer
Προβολή

  Iron man III (2013)
   

Στο Iron Man 3 ο εκκεντρικός και ιδιοφυής βιομήχανος Tony Stark θα αναμετρηθεί με τον χειρότερο μέχρι τώρα εχθρό του, τον σατανικό Mandarin. Όταν ο κόσμος του πρωταγωνιστή απειλείται, ο Iron Man ξεκινάει μια βασανιστική αναζήτηση για να βρει τους υπεύθυνους. Στο ταξίδι αυτό το κουράγιο του δοκιμάζεται, αφού πρέπει να τα βγάλει πέρα ολομόναχος με μοναδικό όπλο την επινοητικότητα του. Σ' αυτήν την ταινία ο ήρωας θα βρει την απάντηση στο ερώτημα που τον απασχολεί χρόνια τώρα: τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, η στολή ή ο άνθρωπος που την φοράει;
Είδος Ταινίας:Δράση | Περιπέτεια | Sci-Fi
Πρεμιέρα:25 Απριλίου, 2013 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Shane Black
Σενάριο:Drew Pearce,Shane Black
Ηθοποιοί:Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle
Διάρκεια:130'



Trailer
Προβολή
Δειτε επισης στην ιδια κατηγορια