The Mummy (1999-2008)

The Mummy (1999)

Μια σειρά ταινιών από τον Stephen Sommers θα σας δώσει μια αξέχαστη εμπειρία για να παρακολουθήσουν τις θεαματικές περιπέτειες. "Μαμά", "Το Mummy Returns» και «Η μούμια: Τάφος του Dragon Emperor" με ενθουσιασμό μιλάμε για την μυθική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού, εξασφαλίζοντας αδιάλειπτη ψυχαγωγία. Ζήστε τη μαγεία του τι μπορεί να σας παρέχει μόνο με τη μούμια, με τον αξέχαστο ρόλο του Brendan Fraser και των άλλων ηγετών κινηματογραφικού αστέρα. Γεμιστά ταινία καταπληκτικά ειδικά εφέ αφηγείται την ιστορία των περιπετειών των ανθρώπων που ψάχνουν για χαμένα θησαυρούς της αρχαίας Αιγύπτου, ο οποίος, αντί να ανακάλυψη χρυσού θαμμένο στην έρημο για τρεις χιλιετίες του  απάνθρωπινου εφιάλτη.
Σκηνοθεσία:Stephen Sommers
Συγγραφείς:Stephen Sommers , Lloyd Fonvielle
Ηθοποιοί:Brendan Fraser, Rachel Weisz and John Hannah
Η βαθμολογία:6.9
Είδη:Δράση | Περιπέτεια | Φαντασία
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:3 Σεπ. 1999 (Ελλάδα)
Διάρκεια:125 λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0120616/
Trailer
Προβολή

The Mummy Returns (2001)

Δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας το δίδυμο των αρχαιολόγων επιστρέφει. Ο Rick O Connell είναι πλέον παντρεμένος με την Evelyn Carnahan και έχουν ένα 9χρονο γιο, τον Alex. Στην τελευταία τους ανασκαφή ανακαλύπτουν το βραχιόλι του θρυλικού βασιλιά Σκορπιού. Το βραχιόλι αυτό είναι το κλειδί για την ανάσταση του Σκορπιού και την κατάκτηση του κόσμου από τον στρατό του. Από ατύχημα όμως το βραχιόλι φορά ο πιτσιρικάς Alex και πρέπει πλέον να φτάσει στην χαμένη πυραμίδα του Σκορπιού για να σταματήσει η επέλαση των δυνάμεων του κακού. Σαν να μην έφτανε αυτό οι κακοί της υπόθεσης φέρνουν στην επιφάνεια το σώμα του Ιμχωτέπ. Όταν καταφέρνουν να τον φέρουν πίσω στη ζωή αρχίζει και αυτός να προσπαθεί να οικειοποιηθεί τις δυνάμεις του Σκορπιού. Θα είναι μια μάχη σκληρή και ένας αμφίρροπος αγώνας δρόμου για το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής.
Σκηνοθεσία:Stephen Sommers
Συγγραφείς:Stephen Sommers
Ηθοποιοί:Brendan Fraser, Rachel Weisz and John Hannah
Η βαθμολογία:6.2
Είδη:Δράση | Περιπέτεια | Φαντασία
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:25, Μαΐου 2001 (Ελλάδα)
Διάρκεια:130 λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0209163/
 Trailer
Προβολή

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)

Σε αυτήν την τρίτη ταινία της σειράς με πρωταγωνίστρια τη ΜΟΥΜΙΑ, βρίσκουμε το Ρικ ΟΚόνελ (Μπρένταν Φρέιζερ), τη σύζυγό του, Έβελιν Κάρναχαν (Μαρία Μπέλο), τον κουνιάδο του Τζόναθαν (Τζον Χάνα) και το γιο του Άλεξ (Λιουκ Φορντ), στην Άπω Ανατολή, όπου ο τελευταίος πραγματοποιεί ανασκαφές, κρυφά από τους δικούς του… Όταν μάλιστα ο Άλεξ ξεθάβει τη μούμια ενός αδίστακτου Κινέζου Αυτοκράτορα (Τζετ Λι), που κουβαλά εδώ και αιώνες την κατάρα μιας μάγισσας, καθώς και έναν αναρίθμητο πήλινο στρατό, που μοναδικός σκοπός του είναι η προστασία του ηγεμόνα του, τα πράγματα περιπλέκονται... Μια σειρά γεγονότων έχει ως αποτέλεσμα να επανέλθει στη ζωή η μούμια του Αυτοκράτορα, έπειτα από 2.000 χρόνια, επιθυμώντας να κυριεύσει τον κόσμο. Ο Άλεξ μαζί με τους γονείς του, που βρίσκονται τυχαία εκεί, αλλά και απρόβλεπτους συμμάχους, καλούνται να τους αναχαιτίσουν.
Σκηνοθεσία:Rob Cohen
Συγγραφείς:Alfred Gough, Miles Millar
Ηθοποιοί:Brendan Fraser, Jet Li and Maria Bello
Η βαθμολογία:5.1
Είδη:Δράση | Περιπέτεια | Φαντασία |θρίλερ
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:9 του Οκτωβρίου 2008 (Ελλάδα)
Διάρκεια:112 λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0859163/
Trailer
Προβολή
Δειτε επισης στην ιδια κατηγορια