The Crow (1994)


Υπόθεση : “Οι άνθρωποι κάποτε πίστευαν πως όταν πεθάνει κάποιος, ένα κοράκι μεταφέρει την ψυχή του στον κόσμο των νεκρών. Μερικές φορές όμως, συμβαίνει κάτι τόσο κακό που μια τρομερή θλίψη μεταφέρεται μαζί και η ψυχή δεν μπορεί να αναπαυθεί. Και τότε, κάποιες φορές, το κοράκι ξαναφέρνει πίσω την ψυχή για να αποδώσει δικαιοσύνη...”

30 Οκτωβρίου Detroit - Devil’s Night: Παραμονή του Halloween. Ο νεαρός ροκ τραγουδιστής Eric Draven κείτεται στον δρόμο νεκρός μετά από πτώση από το παράθυρο του διαμερίσματός του, όπου βρίσκεται η αρραβωνιαστικιά του, Shelly Webster, θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού. 30 ώρες αργότερα, θα ξεψυχήσει κι εκείνη στο νοσοκομείο. Η θλίψη είναι τεράστια. Ο πόνος ακόμα μεγαλύτερος.

Έναν χρόνο μετά, ένα κοράκι τσιμπά με το ράμφος του την ταφόπλακα του Eric. Η γη τρέμει και εκείνος σκαρφαλώνει έξω από το υγρό χώμα με έναν και μόνο σκοπό˙ την εκδίκηση. Τα τέσσερα μέλη της συμμορίας που βίασαν και σκότωσαν την αγαπημένη του καθώς και το αφεντικό τους, o Βαρόνος των ναρκωτικών, Top Dollar που διέταξε την εκτέλεση του νεαρού ζευγαριού, πρόκειται να πληρώσουν ακριβά για εκείνη τη μοιραία νύχτα. Με οδηγό του το κοράκι, ο Eric ξεκινά την απονομή δικαιοσύνης, της δικής του δικαιοσύνης. Σύμμαχοί του θα είναι ο αστυνομικός που ήταν επικεφαλής της υπόθεσής του και ένα γνωστό κορίτσι από τη γειτονιά του. Εμπόδιο του, κανένα, γιατί τι μπορεί να σταματήσει κάποιον που είναι ήδη νεκρός; Ούτε ο ίδιος ο θάνατος...

Trailer
Προβολή
Δειτε επισης στην ιδια κατηγορια