The Grudge (2004-2009)

The Grudge (2004)



Η Κάρεν Ντέιβις, αμερικανίδα φοιτήτρια νοσηλευτικής που ζει στην Ιαπωνία, αναλαμβάνει τη φροντίδα της Έμμα, συμπατριώτισσάς της, που πρόσφατα εγκαταστάθηκε στη χώρα με τα παιδιά της. Σύντομα η αλλόκοτη συμπεριφορά της Έμμα δημιουργεί απορίες στην Κάρεν. Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μιλά καθόλου και συνηθίζει να κοιμάται όλη τη μέρα. Η Κάρεν δεν αργεί να αντιληφθεί πως κάτι σκοτεινό και επικίνδυνο «κατοικεί» στο σπίτι. Μια θανατηφόρα κατάρα που η Κάρεν πρέπει να «λύσει» προτού αποτελέσει το επόμενο θύμα της.
Είδος Ταινίας:Τρόμου,Μυστηρίου
Σκηνοθέτης:Takashi Shimizu
Συγγραφείς: Stephen Susco,Takashi Shimizu
Ηθοποιοί: Sarah Michelle Gellar,Jason Behr and Clea DuVall
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:21 Ιαν του 2005 (Ελλάδα)
βαθμολογία:5,8/10
Διάρκεια:92'
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0391198/


Trailer

Προβολή

 The Grudge 2 (2006) 



Η Όμπρεϊ Ντέιβις μαθαίνει από τη μητέρα της ότι η αδερφή της, Κάρεν, νοσηλεύεται στην Ιαπωνία. Ανακαλύπτει επίσης ότι η αδελφή της είναι ύποπτη για τον θάνατο του φίλου της, σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι στο Τόκιο. Επειδή η μητέρα της είναι πολύ άρρωστη για να ταξιδέψει ζητά από την Όμπρεϊ να πάει εκείνη να φέρει την αδελφή της στο σπίτι τους. Αφού φτάνει στο Τόκιο, ένας ρεπόρτερ την ψάχνει για να την προειδοποιήσει ότι η Κάρεν έχει κυριευτεί από κάτι αόρατο και επικίνδυνο... Η Άλισον πηγαίνει σε ένα διεθνές σχολείο στο Τόκιο. Απεγνωσμένη να ανήκει στις πιο κουλ παρέες του, διατίθεται να κάνει ό,τι της αναθέσουν- ακόμα και να μπει σε ένα μυστηριώδες καμένο σπίτι, τόπο πολλών ανεξήγητων φόνων και περιέργων εξαφανίσεων. Ο εσωστρεφής Τζέικ δεν είναι χαρούμενος που ο χήρος πατέρας του έχει αρραβωνιαστεί την Τρις. Ενώ ο ίδιος ακόμα πενθεί για τη μητέρα του, δεν καταλαβαίνει πώς η αδελφή του Λέισι τα πάει τόσο καλά με τη μέλλουσα μητριά της. Και γιατί ο γείτονάς του τον αποφεύγει; Φαίνεται πως όλοι γύρω του φέρονται όλο και πιο παράξενα... Όλοι μολύνονται από κάτι μοχθηρό και απρόβλεπτο που, ξεκινώντας από το καμένο σπίτι στο Τόκιο, εξαπλώνεται επικίνδυνα- και σαρώνει οποιονδήποτε βρεθεί στο πέρασμά του.
Είδος Ταινίας:Τρόμου
Σκηνοθέτης:Takashi Shimizu
Συγγραφείς:Stephen Susco,Takashi Shimizu
Ηθοποιοί:Sarah Michelle Gellar,Amber Tamblyn,Arielle Kebbel, Takako Fuji
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:4, Ιανουαρίου του 2007 (Ελλάδα)
βαθμολογία:4.7/10
Διάρκεια:102'
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0433386/
Trailer
Προβολή


 The Grudge 3 (2009)



Μια νεαρή γυναίκα απο την Ιαπωνία που κρατά το κλειδί στο να σταματήσει το κακό πνεύμα της Kayako, ταξιδεύει στο στοιχειωμένο διαμέρισμα του Σικάγου για να σταματήσει το κακό πνεύμα της Kayako για πάντα και να σώσει μια οικογένεια από αυτήν.
Είδος Ταινίας:Τρόμου,Μυστηρίου
Σκηνοθέτης:Toby Wilkins
Συγγραφείς:Brad Keene,Takashi Shimizu 
Ηθοποιοί:Matthew Knight, ShawneeSmith and Mike Straub
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:12, Μαΐου, 2009 (ΗΠΑ) 
βαθμολογία:4.5/10
Διάρκεια:90'
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1053859/






Trailer

Προβολή
Δειτε επισης στην ιδια κατηγορια